"Wij zijn twee zussen uit Amsterdam met een doel: lekker bier maken 
en veel lol hebben tijdens het brouwen en opdrinken!"

Gebrouwen door Vrouwen is ontstaan als hobby van twee Amsterdamse zussen. Ze begonnen in 2013 met bier brouwen, gewoon thuis in een pan van 35 liter. Met vallen en opstaan hebben ze zich het brouwproces eigen gemaakt en nu weten ze precies hoe ze een fris, zoetig en smaakvol bier kunnen maken. Thuis experimenteren ze verder door om steeds weer nieuwe bieren te creëren. De beste bieren worden in grote hoeveelheden gebrouwen zodat iedereen ervan kan meegenieten!

Onze bieren

Ons team

Tessel de Heij

Tessel is samen met haar zus Do de oprichter van Gebrouwen door Vrouwen. Nieuwe recepten verzinnen vindt ze te gek. “De kracht van een biertje wordt vaak onderschat.”

Email Tessel

Do de Heij

In 2013 begon Do met brouwen als hobby. In 2015 richtte ze samen met haar zus Tessel Gebrouwen door Vrouwen op. Waarom? “Alles wat je bedenkt kun je de volgende dag uitvoeren!”

Email Do

Fenna van Strien

Fenna plant de event kalender vol, is de baas van de voorraden bier én sjeest graag met de heftruck door de loods voor biertetris.

Email Fenna

Sascha Koolhaas

Voorheen tapte ze nog biertjes in de Gebrouwen door Vrouwen bar, maar nu staat ze vóór jouw bar! “Geen gracht of kanaal is haar te ver, maar het liefst blijft ze binnen de ring ;)”

Email Sascha

Milou Bakker

Milou is ons rekenwonder en duikt graag in de cijfers! Een rekenmachine heeft zij niet nodig en zij weet alles over BTW. Feitje van Milou, btw schrijf je met kleine letters.

Email Milou

Julia Spooner

Met een dosis Brabantse gezelligheid weet Julia onze bieren op de kaart te zetten in heel Brabant. “Bier goed, al goed!”

Email Julia

Brit Immink

Brit verovert met haar flinke dosis humor en charme de Utrechtse markt. Ze vliegt met haar fiets over de grachten om het bier bij jouw zaak te krijgen. Haar motto: “Don’t worry, be Hoppy!”

Email Brit

Anniko Muis

Meet Anniko, onze nieuwe stagiaire! Zij komt helemaal van Maastricht naar Amsterdam om Gebrouwen door Vrouwen te helpen. Anniko zal al jullie favoriete biertjes door Amsterdam en omgeving brengen.
Email Anniko

Nikki van de Mortel

Meet Nikki, onze nieuwe stagiaire uit Rotterdam! Creative Marketing is wat zij doet dus gaat ze de Social Media niet uit de weg. Zij zorgt dat jullie up-to-date blijven!
Email Nikki