"Wij zijn twee zussen uit Amsterdam met een doel: lekker bier maken 
en veel lol hebben tijdens het brouwen en opdrinken!"

Gebrouwen door Vrouwen is ontstaan als hobby van twee Amsterdamse zussen. Ze begonnen in 2013 met bier brouwen, gewoon thuis in een pan van 35 liter. Met vallen en opstaan hebben ze zich het brouwproces eigen gemaakt en nu weten ze precies hoe ze een fris, zoetig en smaakvol bier kunnen maken. Thuis experimenteren ze verder door om steeds weer nieuwe bieren te creëren. De beste bieren worden in grote hoeveelheden gebrouwen zodat iedereen ervan kan meegenieten!

Onze bieren

Ons team

Tessel de Heij

Tessel is samen met haar zus Do de oprichter van Gebrouwen door Vrouwen. Nieuwe recepten verzinnen vindt ze te gek. “De kracht van een biertje wordt vaak onderschat.”

Email Tessel

Do de Heij

In 2013 begon Do met brouwen als hobby. In 2015 richtte ze samen met haar zus Tessel Gebrouwen door Vrouwen op. Waarom? “Alles wat je bedenkt kun je de volgende dag uitvoeren!”

Email Do

Fenna van Strien

Fenna plant de event kalender vol, is de baas van de voorraden bier én sjeest graag met de heftruck door de loods voor biertetris.

Email Fenna

Milou Bakker

Milou is ons rekenwonder en duikt graag in de cijfers! BTW? Nee het is btw met kleine letters.

Email Milou

Sascha Koolhaas

Voorheen tapte ze nog biertjes in de Gebrouwen door Vrouwen bar, maar nu staat ze vóór jouw bar! “Geen gracht of kanaal is haar te ver, maar het liefst blijft ze binnen de ring ;)”

Email Sascha

Linda Slotemaker

In Haarlem rent Linda rond met ons bier om de hipste barren te verleiden. “Bier past overal bij.”

Email Linda

Astrid Hulshof

Astrid is onze sales heldin in het hoge Noorden en Leiden. Nieuw in Leiden maar in Groningen weet zij de weg. “Er gaat niets boven bier!”

Email Astrid

Brit Immink

Brit verovert voor ons de Utrechtse markt. “Don’t worry, be Hoppy!”

Email Brit

Julia Spooner

Met een dosis Brabantse gezelligheid weet Julia onze bieren op de kaart te zetten in Breda en Den Bosch. “Bier goed, al goed!”

Email Julia

Sophie Dalmulder

Sophie hupt heen en weer tussen Arnhem en Nijmegen om vliegensvlug het bier op jouw hotspot te krijgen!

Email Sophie