"Wij zijn twee zussen uit Amsterdam met een doel: lekker bier maken 
en veel lol hebben tijdens het brouwen en opdrinken!"

Gebrouwen door Vrouwen is ontstaan als hobby van twee Amsterdamse zussen. Ze begonnen in 2013 met bier brouwen, gewoon thuis in een pan van 35 liter. Met vallen en opstaan hebben ze zich het brouwproces eigen gemaakt en nu weten ze precies hoe ze een fris, zoetig en smaakvol bier kunnen maken. Thuis experimenteren ze verder door om steeds weer nieuwe bieren te creëren. De beste bieren worden in grote hoeveelheden gebrouwen zodat iedereen ervan kan meegenieten!

Onze bieren

Ons team

Tessel de Heij

Tessel is samen met haar zus Do de oprichter van Gebrouwen door Vrouwen. Nieuwe recepten verzinnen vindt ze te gek. “De kracht van een biertje wordt vaak onderschat.”

Email Tessel

Do de Heij

In 2013 begon Do met brouwen als hobby. In 2015 richtte ze samen met haar zus Tessel Gebrouwen door Vrouwen op. Waarom? “Alles wat je bedenkt kun je de volgende dag uitvoeren!”

Email Do

Kristie Wernink

Kristie is het organisatietalent. Dankzij haar staan alle cijfers op de juiste plek. “Ik ga voor (Gember) Goud!”

Email Kristie

Fenna van Strien

Fenna plant de event kalender vol, is de baas van de voorraden bier én sjeest graag met de heftruck door de loods voor biertetris.

Email Fenna

Emma Roldanus

Emma is moeder gans van de Stadje Schatjes en onderhoudt het contact met onze parels in Rotterdam om zo ons bier in alle windrichtingen op de kaart te krijgen. “Oost, west, bier best!”

Email Emma

Milou Bakker

Milou is ons rekenwonder en duikt graag in de cijfers! BTW? Nee het is btw met kleine letters.

Email Milou

Sascha Koolhaas

Voorheen tapte ze nog biertjes in de Gebrouwen door Vrouwen bar, maar nu staat ze vóór jouw bar! “Geen gracht of kanaal is haar te ver, maar het liefst blijft ze binnen de ring ;)”

Email Sascha

Linda Slotemaker

In Haarlem rent Linda rond met ons bier om de hipste barren te verleiden. “Bier past overal bij.”

Email Linda

Koen Laarhoven

Onze spierbundel Koen voorziet alle barren van ons bier. Geen gracht is hem te smal. “Ik breng het bier sneller dan jij het kan drinken” 🙂

Email Koen

Jessie Waaning

In Nijmegen en Arnhem staat ons bier op de kaart dankzij Jessie. “Een beetje cliché, maar bier is gewoon plezier!”

Email Jessie

Astrid Hulshof

Astrid is onze sales heldin in het hoge Noorden en Leiden. Nieuw in Leiden maar in Groningen weet zij de weg. “Er gaat niets boven bier!”

Email Astrid

Brit Immink

Brit verovert voor ons de Utrechtse markt. “Don’t worry, be Hoppy!”

Email Brit

Julia Spooner

Met een dosis Brabantse gezelligheid weet Julia onze bieren op de kaart te zetten in Breda en Den Bosch. “Bier goed, al goed!”

Email Julia

Iris Mulder

Iris houdt zich bezig met alle likes, posts en reacties van onze social media kanalen en zorgt dat jullie altijd en overal up-to-date zijn! Wil je meer weten?

Email Iris

Kim Hamersma

Kim crost samen met Sascha heel Amsterdam door om jullie de allernieuwste Gebrouwen door Vrouwen biertjes te laten proeven! Wil je meer weten?

Email Kim