"Wij zijn twee zussen uit Amsterdam met een doel: lekker bier maken 
en veel lol hebben tijdens het brouwen en opdrinken!"

Gebrouwen door Vrouwen is ontstaan als hobby van twee Amsterdamse zussen. Ze begonnen in 2013 met bier brouwen, gewoon thuis in een pan van 35 liter. Met vallen en opstaan hebben ze zich het brouwproces eigen gemaakt en nu weten ze precies hoe ze een fris, zoetig en smaakvol bier kunnen maken. Thuis experimenteren ze verder door om steeds weer nieuwe bieren te creëren. De beste bieren worden in grote hoeveelheden gebrouwen zodat iedereen ervan kan meegenieten!

Onze bieren

Ons team

Tessel de Heij

Tessel is samen met haar zus Do de oprichter van Gebrouwen door Vrouwen. Nieuwe recepten verzinnen vindt ze te gek. “De kracht van een biertje wordt vaak onderschat.”

Email Tessel

Do de Heij

In 2013 begon Do met brouwen als hobby. In 2015 richtte ze samen met haar zus Tessel Gebrouwen door Vrouwen op. Waarom? “Alles wat je bedenkt kun je de volgende dag uitvoeren!”

Email Do

Fenna van Strien

Fenna plant de event kalender vol, is de baas van de voorraden bier én sjeest graag met de heftruck door de loods voor biertetris.

Email Fenna

Sascha Koolhaas

Sascha haar missie is Gebrouwen door Vrouwen drinken in heel horeca Nederland. No worries, zij maakt jou fan.

Email Sascha

Milou Bakker

Milou is ons rekenwonder en duikt graag in de cijfers! Een rekenmachine heeft zij niet nodig en zij weet alles over BTW. Feitje van Milou, btw schrijf je met kleine letters.

Email Milou

Julia Spooner

Met haar dosis Brabantse gezelligheid hopt Julia langs alle cafés, restaurants en bierwinkels in Brabant. Verstoppen heeft geen zin, ze weet jullie toch wel te vinden!

Email Julia

Brit Immink

Brit helpt mee de horeca te veroveren, ze hopt van stad naar stad om om jou up to date te houden. Haar motto: “Don’t worry, be Hoppy!”

Email Brit

Noortje Bode

Meet Noortje, onze nieuwe stagiaire uit Breda! Zij is een spring in het veld. Zij zorgt dat jullie altijd up to date blijven op de social, maar ze kan ook zomaar met een koeltas vol bier voor je neus staan!

Email Milou