Kom al onze bieren van de tap proeven in onze eigen Gebrouwen door Vrouwen BAR! 1 maart zijn de deuren van onze bar geopend op de Jan Pieter Heijestraat 119 in Amsterdam. We hebben een heerlijk terras in de zon, 12 taps en altijd gezellige biervrouwen achter de bar staan. Uit de keuken komen de allerlekkerste gerechten, gepaird met onze bieren en gemaakt met lokale en duurzame producten.
Ook hebben we een tafeltap, dus je kan je eigen fust bestellen en dit met een groep vrienden of collega’s komen leeg drinken! Tot snel!
Onze bieren
Het Menu

Adres

Jan Pieter Heijestraat 119D

1054 MH, Amsterdam

Openingstijden

zo – do 11:00-01:00

vrij – za 11:00 – 03:00

Social media

Contact

mail: bar@gebrouwendoorvrouwen.nl

tel: 020 845 52 77

Ons team

Tessel de Heij

Tessel is samen met haar zus Do de oprichter van Gebrouwen door Vrouwen. Op donderdagavond staat ze achter de taps in de bar!

Do de Heij

Do is samen met Tessel de oprichter van Gebrouwen door Vrouwen. Gin Weizen is haar favoriet dus die tapt ze graag voor je!

Wouter ten Velde

Wouter is mede eigenaar van de bar en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Op maandagavond kun je bij hem een biertje bestellen in de Bar!

Sascha Koolhaas

Sascha is de bedrijfsleider van de Bar. Ze is het hart van de zaak en zorgt ervoor dat alle gasten ultiem kunnen genieten!

Claire de Beer

Claire is de designer én kok in de Bar. Je ziet haar magic touch en oog voor detail overal terug, van het interieur tot in de gerechten.

Amco van Steenbergen

Amco is de chef van de Bar, hij heeft de gerechten ontwikkeld en zorgt ervoor dat er elke dag de allerlekkerste smaken uit de keuken komen rollen!