"Wij zijn twee zussen uit Amsterdam met een doel: lekker bier maken 
en veel lol hebben tijdens het brouwen en opdrinken!"

Gebrouwen door Vrouwen is ontstaan als hobby van twee Amsterdamse zussen. Ze begonnen in 2013 met bier brouwen, gewoon thuis in een pan van 35 liter. Met vallen en opstaan hebben ze zich het brouwproces eigen gemaakt en nu weten ze precies hoe ze een fris, zoetig en smaakvol bier kunnen maken. Thuis experimenteren ze verder door om steeds weer nieuwe bieren te creëren. De beste bieren worden in grote hoeveelheden gebrouwen zodat iedereen ervan kan meegenieten!

Onze bieren

Ons team

Tessel de Heij

Tessel is samen met haar zus Do de oprichter van Gebrouwen door Vrouwen. Nieuwe recepten verzinnen vindt ze te gek. “De kracht van een biertje wordt vaak onderschat.”

Email Tessel

Do de Heij

In 2013 begon Do met brouwen als hobby. In 2015 richtte ze samen met haar zus Tessel Gebrouwen door Vrouwen op. Waarom? “Alles wat je bedenkt kun je de volgende dag uitvoeren!”

Email Do

Mila van Esseveldt

Mila is de eerste werkneemster van Gebrouwen door Vrouwen en verovert elke week nieuwe verkooppunten met haar talent voor sales. Haar motto: “Nog 1 kleintje met de jas aan.”

Email Mila

Shirley de Meij

Geen gracht is haar te smal: Shirley is een levertalent en eventheldin. “De Gebrouwen door Vrouwen bus is mijn beste vriend.”

Email Shirley

Kristie Wernink

Kristie is het organisatietalent. Dankzij haar staan alle cijfertjes op de juiste plek. “Ik ga voor Gember Goud!”

Email Kristie

Josje Kuijpers

Na een superleuke afstudeeropdracht doet Josje nu sales in Tilburg en Den Bosch! Haar motto: “Bier, altijd goed!”

Email Josje

Robin Heyl

Den Haag is vanaf nu fan van Gebrouwen door Vrouwen dankzij sales heldin Robin! “Elke dag is een feestje, vier het met een biertje.”

Email Robin

Hoofdkwartier

Donker Curtiusstraat 15

1051 JM Amsterdam

De loods

Donker Curtiusstraat 15

1051 JM Amsterdam

Bel ons op

063 807 60 29

WAAR KAN JE ONS BIER VINDEN?